Lencsefőzelék – Diétás!

Lencsefőzelék

Diétás lencsefőzelék rántás nélkül, diétásan elkészítve! Ebbe a természetes ízű, egészséges lencsefőzelékbe finomliszt (és más liszt) helyett kevés rizsliszt és búzacsíra került. Ez a lencsefőzelék recept tejtermék nélkül is szuper finom, így tejérzékenyek és vegánok is fogyaszthatják! Tudatosan táplálkozol? Ha igen, akkor már biztos tudod a lencsefőzelékről, hogy tökéletes egytálétel. Feltéve, ha nem teszel bele … Olvass továbbLencsefőzelék – Diétás!

Tökfőzelék bulgurral

Tökfőzelék bulgurral

Tudod-e, mi a titka az igazán finom tökfőzeléknek? Ha kíváncsi vagy, szívesen elárulom 🙂 Ha hiszed, hanem, lehet olyan tökfőzeléket főzni, amelyet még azok is megesznek, akik nem különösebben rajonganak a tökfőzelékért. Sőt, nagyon ízlik is nekik! Bizonyítékként had idézzem ezúttal férjem szavait: “Te még a tökfőzeléket is úgy tudok elkészíteni, hogy az finom. Pedig … Olvass továbbTökfőzelék bulgurral

Krumplifőzelék

Krumplifőzelék diétásan, rántás helyett habarással

Egészséges, joghurtos krumplifőzelék egyszerűen, rántás nélkül, medvehagymával ízesítve. A mindenki által jól ismert krumplifőzelék recept a lehető legegészségesebben elkészítve! Krumplifőzelék habarással! A hagyományos zsíros-lisztes rántás likvidálásra került, hogy ezt az egyébként nagyon egészséges krumpliételt akár diétázók is fogyaszthassák. A medvehagyma enyhén hagymás ízt ad a krumplifőzeléknek, ráadásul ez a kis zöld szín gusztán is mutat … Olvass továbbKrumplifőzelék

Vegán receptek

Szeretnél finom, egészséges és növényi alapanyagokból készülő ételeket enni?

Szeretnéd a legújabb vegán recepteket e-mailben is megkapni ?

Iratkozz fel most!

Diétás receptek és alapanyagok

Szeretnél egészségesebben sütni és főzni?

Szeretnél többet tudni az egészséges alapanyagokról?

Iratkozz fel most!