Életmódváltás

Szeretnél Te is életmódot váltani? –  Szívesen segítek!

 

Vargáné Nagy SzilviaAzon szerencsések közé tartozom, akiknek sikerült leszokni a fogyókúrákról. Ha már fogyókúráztál valaha, biztos tudod, hogy mennyire nem egyszerű a fogyókúrás, sokszor rögeszmés gondolkodásmóddal felhagyni.

Szerencsére a napjaimat már nem az tölti ki, hogy mit ehetek és mit nem, sőt (szerencsére) már arról is sikerült leszoknom, hogy folyamatosan a kalóriákat, a szénhidrátokat, a fehérjéket és a zsírokat számolgassam. Ennek köszönhetően sokkal szabadabbnak, boldogabbnak és kiegyensúlyozottabbnak érzem magam.

Sok-sok olvasással, 20 év fogyókúrával sikerült rátalálnom arra az életmódra, amelytől igazán jól érzem magam a bőrömben. Karcsú vagyok, egészséges vagyok, tele vagyok energiával.

És ami a legfontosabb: Ezt az állapotot minimális energiaráfordítással fenn is tudom tartani.

Nekem sikerült életmódot váltanom. Végre boldog, karcsú és kiegyensúlyozott vagyok és szeretném, ha Te is legalább ilyen jól éreznéd magadat a bőrödben 🙂

Ezért életmódváltás oldalamon szeretném megosztani Veled elmúlt 20 évnyi fogyókúrás és diétás tapasztalatomat, valamint arról írni, hogyan tudsz Te is életszerűen életmódot váltani.

Életmódváltás – Még hozzá életszerűen és ésszerűen!

20 évet fogyókúráztam és diétáztam… De legalább nem hiába!

Hogy mi volt a haszna ennek a gyötrelmes fogyókúrás-diétás időszaknak?

Én már végigjártam az utat, sokat tapasztaltam a saját káromon, így akár Neked is segíthetek!

Iratkozz fel most, hogy le ne maradj a kezdésről!

Kezdés: 2017.02.20.

(És szólj a barátnőidnek is! Biztos hálásak lennének Neked érte!)

FELIRATKOZÁS 2017. február 12-ig!

Feliratkozás lezárva!

Akiknek már sikerült életmódot váltani:

(Elnézést kérek Tőled, ha véleményed nem került fel ide! De nagyon-nagyon sokan írtatok! Köszönöm szépen 🙂 )

 

“Talán érdekesen hangzik,de Szilvinek teljesen igaza van. Le lehet szokni a fogyókúráról,nem kell koplalni,ha valaki fogyni szeretne. Ezért is készítettem már el nagyon sok receptjét. A legjobban az tetszik,hogy pontos leírást ad az ételek elkészítéséről,így nem volt még olyan,amit elrontottam. Süteményeit kedveljük a legjobban, mivel ahogy ő fogalmaz csak annyira csökkenti a kalóriatartalmat,hogy az még finom,élvezhető maradjon,így bátran készítem vendégeknek is. ( nem veszik észre,hogy diétás) Eddig mindegyiknek sikere volt.”

Hatházi Veronika

 

“Sziasztok, én már egy jó ideje látogatom Szilvi honlapját, sőt a videókat is megnéztem. Mivel már jól benne vagyok a “szép korban” és akadt némi problémám a férjemnél kiderült megemelkedett cukorbetegsével, igy sokat nézelődtem a neten. Igy találtam Szilvi oldalára, elmondhatom, hogy nagyon megfogott, mert sok olyan dologgal találtam szemben magam, amit már én is használok a konyhában. Itt az oldalon találtam is hozzá megfelelő recepteket, amelyek nagyon finomra sikeredtek és elnyerte a férjem tetszését is. Ha elmondom, hogy a férjem 0 vércsoportú és teljesen ráillik az, hogy húsevő el nem tudta képzelni a reggelijét kolbász, sonka nélkül. Aztán gondoltam egyet elkészitettem a Szilvi müzlis reggelijét egy turmixba dobva, igaz akkor még tejjel és elé tettem, hogy kostoja meg, láss csodát elfogyasztotta, a válasz nem “rossz” , aztán úgy jött, hogy egy pár napra felhagytam a reggelijével, ette amit talált, pár nap után azzal állt elő, hogy nem lehetne, hogy a turmixot kapja reggelire. Dehogy nem, azt mondta attól se nem éhes, se nem fáradt, 1 szóval jobban érezte magát, azóta is azt kapja. 1 szóval nekem a mostani Weblap még jobban tetszik, mert áttekinthetőbb és gyorsan találok mindig valami újat. Sok sikert Szilvi és várom a jobbnál-jobb recepteket.”

Hörömpöli Edit

“Mindenkinek ajánlom ezt az oldalt aki finom, egészséges és alakbarát ételekre vágyik 🙂 Remélem az új oldal legalább olyan sikeres lesz, mint a korábbi 😉 Én imádom az biztos!”

Pardi-Szabó Ivett

“Kedves Szilvi!

Nagy örömmel találtam a még előző néven futó weboldaladra, mert lévén, hogy van egy tojásallergiás kisfiam, aki már csaknem 6 éves, neki és miatta muszáj diétás konyhát vinnem. Amúgy is szeretem a modern, különleges és mégis egyszerű ötleteket a konyhakészítési folyamatokban, hiszen kevés időm van két gyerek mellett csak a konyhában sürgölődni, ezért nagyon örülök a megújuló oldaladnak is. Időhiány miatt ugyan én nem szoktam kommentelni, illetve lefényképezni az elkészülő ételeket, de sok ötletet merítek az oldalból. A továbbiakban is követlek, sőt szívesen ajánlom más anyukáknak is az ismeretségi körömben, hiszen sok barátunk családjában is fennáll a diéta kényszere az egyre gyakrabban előforduló allergiás betegségek miatt.

Köszönöm szépen a munkádat és csak így tovább a mi épülésünkre!
Üdvözlettel: Ági”

Szabó-Baranyai Ági

“Januárban kezdtem bele az életmódváltásba (nem fogyókúra!). Sokfelé szétnéztem a világhálón, több blogot, weboldalt tanulmányoztam.Szilvivel is többször “összetalálkoztam” amikor valamit kerestem. Aztán rájöttem, hogy itt nála tulajdonképpen mindent megtalálok egy helyen, ami engem érdekel.Bejegyzései, irásai, receptjei mind-mind hasznosak. Stilusa közvetlen, kedves, pozitiv…igazán nagyszerű ember! Az új oldal nagyon jól sikerült! Könnyen megtalálhatóak a receptek, áttekinthető, nagyon szerethető. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki rászánja magát a változtatásra!!!!
Ui: Az elkezdett diétám, amiben nagy segitségemre voltak/vannak a receptjei , irásai Szilvinek, és a rendszetes torna, két hónap alatt hatalmas eredményt hozott. Energikus, fitt és elszánt vagyok….SIKERES ÉLETMÓDVÁLTÓ !!!!
A továbbiakban az a célom, hogy lassan de biztosan a családomat is bevonjam ebbe a körbe….még tiltakoznak, azt mondják, cukor nélkül nincs élet, de én nem adom fel!!!  🙂 “

Jelenné Krisztina

“Kedves Szilvi!
Nem rég bukkantam rá, még az előző néven futó oldalra, miközben görcsösen kerestem a hétköznapi étel készítésbe legjobban beillesztheto egészséges,fitt és egyben tápláló recepteket. Az oldalad ezt egyben nyújtja. Imádom. Az új design pedig fantasztikus. Szóval, gratulálok neked!  🙂 “

Bajáki Anita

“Kedves Szilvi!
Rövid ideje követem az oldalad, de nagyon örülök, hogy rá(d) találtam! 🙂
A receptek egyszerűek, gyorsan elkészíthetőek, gazdaságosak, minden alapanyag könnyen beszerezhető!
Végre megtaláltam a receptjeid által a nekem való ételeket, az egyensúlyt a hosszú évekig tartó “fogyókúra” és a finom ételek között! A receptek elkészítésénél csak megenni nagyobb élvezet őket!
Köszönöm,
Üdv, Évi”

Koncz Éva

“Örülök ,hogy a facebook elvezetett hozzád 🙂 Nagy segítséget adsz a súllyproblémákkal küzdő embereknek az életmódváltásban. Szeretem a receptjeidet,mert nem kell mindenféle plusszt vásárolni,ismert alapanyagokból is lehet egészségeset és finomat készíteni!
További sok sikert kívánok!”

Szijártóné Lajos Ildikó

 

Életmódváltás hírlevél!

Tehát, ha nincs 20 éved a tapasztalatszerzésre és a szenvedésre és eleged van a buta divatdiétákból, akkor iratkozz fel az életmódváltás hírlevelemre!

Ha nem követtél az elmúlt több mint 3 évben, nem gond! Sőt, most rendszerezetten és a lényegre koncentrálva kapod meg a legfontosabb életmódváltással kapcsolatos tudnivalókat!

FONTOS: Kizárólag személyes tapasztalatból származó és hasznos információkat osztok meg 🙂

Hamarosan jönnek az első hírek!

Iratkozz fel most, hogy le ne maradj a kezdésről!

Kezdés: 2017.02.20.

(És szólj a barátnőidnek is! Biztos hálásak lennének Neked érte!)

FELIRATKOZÁS 2017. február 12-ig!
Feliratkozás lezárva!

Diétás receptek és alapanyagok

Szeretnél egészségesebben sütni és főzni?

Szeretnél többet tudni az egészséges alapanyagokról?

Iratkozz fel most!

Életszerű életmódváltás

Szeretnél Te is életmódot váltani?

Szeretném megosztani Veled elmúlt 20 évnyi fogyókúrás és diétás tapasztalatomat, valamint arról írni, hogyan tudunk életszerűen életmódot váltani.


Feliratkozás: 2017. február 12-ig.

Kezdés: 2017. február 20.

Kizárólag személyes és hasznos információkat osztok meg!