Életmódváltás

Szeretnél Te is életmódot váltani? –  Szívesen segítek!

 

Vargáné Nagy SzilviaAzon szerencsések közé tartozom, akiknek sikerült leszokni a fogyókúrákról. Ha már fogyókúráztál valaha, biztos tudod, hogy mennyire nem egyszerű a fogyókúrás, sokszor rögeszmés gondolkodásmóddal felhagyni.

Szerencsére a napjaimat már nem az tölti ki, hogy mit ehetek és mit nem, sőt (szerencsére) már arról is sikerült leszoknom, hogy folyamatosan a kalóriákat, a szénhidrátokat, a fehérjéket és a zsírokat számolgassam. Ennek köszönhetően sokkal szabadabbnak, boldogabbnak és kiegyensúlyozottabbnak érzem magam.

Sok-sok olvasással, 20 év fogyókúrával sikerült rátalálnom arra az életmódra, amelytől igazán jól érzem magam a bőrömben. Karcsú vagyok, egészséges vagyok, tele vagyok energiával.

És ami a legfontosabb: Ezt az állapotot minimális energiaráfordítással fenn is tudom tartani.

Nekem sikerült életmódot váltanom. Végre boldog, karcsú és kiegyensúlyozott vagyok és szeretném, ha Te is legalább ilyen jól éreznéd magadat a bőrödben 🙂

Ezért életmódváltás oldalamon szeretném megosztani Veled elmúlt 20 évnyi fogyókúrás és diétás tapasztalatomat, valamint arról írni, hogyan tudsz Te is életszerűen életmódot váltani.

Életmódváltás – Még hozzá életszerűen és ésszerűen!

20 évet fogyókúráztam és diétáztam… De legalább nem hiába!

Hogy mi volt a haszna ennek a gyötrelmes fogyókúrás-diétás időszaknak?

Én már végigjártam az utat, sokat tapasztaltam a saját káromon, így akár Neked is segíthetek!

Iratkozz fel most, hogy le ne maradj a kezdésről!

Kezdés: Jelenleg nem lehet feliratkozni!

(És szólj a barátnőidnek is! Biztos hálásak lennének Neked érte!)

Feliratkozás lezárva!

Akiknek már sikerült életmódot váltani:

(Elnézést kérek Tőled, ha véleményed nem került fel ide! De nagyon-nagyon sokan írtatok! Köszönöm szépen 🙂 )

 

“Talán érdekesen hangzik,de Szilvinek teljesen igaza van. Le lehet szokni a fogyókúráról,nem kell koplalni,ha valaki fogyni szeretne. Ezért is készítettem már el nagyon sok receptjét. A legjobban az tetszik,hogy pontos leírást ad az ételek elkészítéséről,így nem volt még olyan,amit elrontottam. Süteményeit kedveljük a legjobban, mivel ahogy ő fogalmaz csak annyira csökkenti a kalóriatartalmat,hogy az még finom,élvezhető maradjon,így bátran készítem vendégeknek is. ( nem veszik észre,hogy diétás) Eddig mindegyiknek sikere volt.”

Hatházi Veronika

 

“Sziasztok, én már egy jó ideje látogatom Szilvi honlapját, sőt a videókat is megnéztem. Mivel már jól benne vagyok a “szép korban” és akadt némi problémám a férjemnél kiderült megemelkedett cukorbetegsével, igy sokat nézelődtem a neten. Igy találtam Szilvi oldalára, elmondhatom, hogy nagyon megfogott, mert sok olyan dologgal találtam szemben magam, amit már én is használok a konyhában. Itt az oldalon találtam is hozzá megfelelő recepteket, amelyek nagyon finomra sikeredtek és elnyerte a férjem tetszését is. Ha elmondom, hogy a férjem 0 vércsoportú és teljesen ráillik az, hogy húsevő el nem tudta képzelni a reggelijét kolbász, sonka nélkül. Aztán gondoltam egyet elkészitettem a Szilvi müzlis reggelijét egy turmixba dobva, igaz akkor még tejjel és elé tettem, hogy kostoja meg, láss csodát elfogyasztotta, a válasz nem “rossz” , aztán úgy jött, hogy egy pár napra felhagytam a reggelijével, ette amit talált, pár nap után azzal állt elő, hogy nem lehetne, hogy a turmixot kapja reggelire. Dehogy nem, azt mondta attól se nem éhes, se nem fáradt, 1 szóval jobban érezte magát, azóta is azt kapja. 1 szóval nekem a mostani Weblap még jobban tetszik, mert áttekinthetőbb és gyorsan találok mindig valami újat. Sok sikert Szilvi és várom a jobbnál-jobb recepteket.”

Hörömpöli Edit

“Mindenkinek ajánlom ezt az oldalt aki finom, egészséges és alakbarát ételekre vágyik 🙂 Remélem az új oldal legalább olyan sikeres lesz, mint a korábbi 😉 Én imádom az biztos!”

Pardi-Szabó Ivett

“Kedves Szilvi!

Nagy örömmel találtam a még előző néven futó weboldaladra, mert lévén, hogy van egy tojásallergiás kisfiam, aki már csaknem 6 éves, neki és miatta muszáj diétás konyhát vinnem. Amúgy is szeretem a modern, különleges és mégis egyszerű ötleteket a konyhakészítési folyamatokban, hiszen kevés időm van két gyerek mellett csak a konyhában sürgölődni, ezért nagyon örülök a megújuló oldaladnak is. Időhiány miatt ugyan én nem szoktam kommentelni, illetve lefényképezni az elkészülő ételeket, de sok ötletet merítek az oldalból. A továbbiakban is követlek, sőt szívesen ajánlom más anyukáknak is az ismeretségi körömben, hiszen sok barátunk családjában is fennáll a diéta kényszere az egyre gyakrabban előforduló allergiás betegségek miatt.

Köszönöm szépen a munkádat és csak így tovább a mi épülésünkre!
Üdvözlettel: Ági”

Szabó-Baranyai Ági

“Januárban kezdtem bele az életmódváltásba (nem fogyókúra!). Sokfelé szétnéztem a világhálón, több blogot, weboldalt tanulmányoztam.Szilvivel is többször “összetalálkoztam” amikor valamit kerestem. Aztán rájöttem, hogy itt nála tulajdonképpen mindent megtalálok egy helyen, ami engem érdekel.Bejegyzései, irásai, receptjei mind-mind hasznosak. Stilusa közvetlen, kedves, pozitiv…igazán nagyszerű ember! Az új oldal nagyon jól sikerült! Könnyen megtalálhatóak a receptek, áttekinthető, nagyon szerethető. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki rászánja magát a változtatásra!!!!
Ui: Az elkezdett diétám, amiben nagy segitségemre voltak/vannak a receptjei , irásai Szilvinek, és a rendszetes torna, két hónap alatt hatalmas eredményt hozott. Energikus, fitt és elszánt vagyok….SIKERES ÉLETMÓDVÁLTÓ !!!!
A továbbiakban az a célom, hogy lassan de biztosan a családomat is bevonjam ebbe a körbe….még tiltakoznak, azt mondják, cukor nélkül nincs élet, de én nem adom fel!!!  🙂 “

Jelenné Krisztina

“Kedves Szilvi!
Nem rég bukkantam rá, még az előző néven futó oldalra, miközben görcsösen kerestem a hétköznapi étel készítésbe legjobban beillesztheto egészséges,fitt és egyben tápláló recepteket. Az oldalad ezt egyben nyújtja. Imádom. Az új design pedig fantasztikus. Szóval, gratulálok neked!  🙂 “

Bajáki Anita

“Kedves Szilvi!
Rövid ideje követem az oldalad, de nagyon örülök, hogy rá(d) találtam! 🙂
A receptek egyszerűek, gyorsan elkészíthetőek, gazdaságosak, minden alapanyag könnyen beszerezhető!
Végre megtaláltam a receptjeid által a nekem való ételeket, az egyensúlyt a hosszú évekig tartó “fogyókúra” és a finom ételek között! A receptek elkészítésénél csak megenni nagyobb élvezet őket!
Köszönöm,
Üdv, Évi”

Koncz Éva

“Örülök ,hogy a facebook elvezetett hozzád 🙂 Nagy segítséget adsz a súllyproblémákkal küzdő embereknek az életmódváltásban. Szeretem a receptjeidet,mert nem kell mindenféle plusszt vásárolni,ismert alapanyagokból is lehet egészségeset és finomat készíteni!
További sok sikert kívánok!”

Szijártóné Lajos Ildikó

 

Életmódváltás hírlevél!

Tehát, ha nincs 20 éved a tapasztalatszerzésre és a szenvedésre és eleged van a buta divatdiétákból, akkor iratkozz fel az életmódváltás hírlevelemre!

FONTOS: Kizárólag személyes tapasztalatból származó és hasznos információkat osztok meg 🙂

Hamarosan jönnek az első hírek!

Iratkozz fel most, hogy le ne maradj a kezdésről!

Kezdés: Jelenleg nem lehet feliratkozni!

(És szólj a barátnőidnek is! Biztos hálásak lennének Neked érte!)

Feliratkozás lezárva!