Befőzés cukor nélkül – Könyvajánló

Befőzés cukor nélkül - Könyv

Szeretném ajánlani neked ezt a hasznos füzetkét, amelyet 2 éve én is nagy haszonnal forgatok. A könyvben nemcsak a cukor nélküli eltevésről és a tartósítószer elhelyezésének fortélyairól, hanem a témához kapcsolódó egyéb érdekességekről is olvashatsz. Így például: nyers vegeta -,amely télen igen megkönnyíti a főzés munkáját brassói savanyúság -, amely nagyon finom és emellett dekoratív … Olvass továbbBefőzés cukor nélkül – Könyvajánló

Rizs kisokos

Rizs kisokos

A rizsnek számtalan fajtája létezik: hosszú és rövid szemű, barna és fehér, basmati, jázmin, stb. A legfontosabb csoportosítási szempontok alapján betekintést nyerhetünk a különböző rizsfajták közötti különbségekbe, így könnyebben el tudjuk majd dönteni, hogy melyiket válasszuk. Alapvetően két rizsfajta létezik –  az afrikai Oryza glaberrima és az ázsiai Oryza sativa. Európában az ázsiai rizs fogyasztása … Olvass továbbRizs kisokos

Hasznos tudnivalók a margarinról

Hasznos tudnivalók a margarinról

A margarinokkal kapcsolatban nagy vita alakult ki azok egészségre gyakorolt hatásával kapcsolatban. A jó minőségű margarinok előállításánál már nem használnak hidrogénezett olajokat. A margarin minősége természetesen összefügg a felhasznált alapanyagok minőségével is. Ha valóban csak kókuszzsírból és egészséges olajokból áll, mint a házi készítésű margarin, akkor kifejezetten jó hatása van a szervezetre (ld.: Házi margarin … Olvass továbbHasznos tudnivalók a margarinról

Vegán receptek

Szeretnél finom, egészséges és növényi alapanyagokból készülő ételeket enni?

Szeretnéd a legújabb vegán recepteket e-mailben is megkapni ?

Iratkozz fel most!

Diétás receptek és alapanyagok

Szeretnél egészségesebben sütni és főzni?

Szeretnél többet tudni az egészséges alapanyagokról?

Iratkozz fel most!