Egészséges életmód – Forgatás a LifeTv-nél

Egészséges életmód – Forgatás a LifeTv-nél

Pénteken a LifeTv-nél jártam, ahol az egészséges életmódról, életmódváltásról beszélgettünk. Ezt követően egy nagyon finom, diétás carbonara spagettit készítettem. Természetesen növényi alapon 🙂

Az egészséges életmódról szóló interjút hamarosan közzé teszem. Addig is míg a stáb elkészül a videóval, szeretnék néhány képpel egy is betekintést engedni a forgatás rejtelmeibe. Köszönöm Zolinak, kedves apósomnak, hogy elkísért és hogy elkészítette ezeket a szuper képeket 🙂

A forgatás a LifeTv-vel nagyon érdekes volt, számomra egy elég új szituációt jelentett. Bár jártam már többször a Fem3 Café élő műsorában, a mostani lépésről-lépésre történő felvétel teljesen új volt a számomra.

Így én is izgatottan várom a videót, amelyet hamarosan közzé tudok tenni.

LifeTv forgatás – Interjú az egészséges életmódról és életmódváltásról

Külön köszönöm a stábnak a meghívást, a támogatást, a türelmet és a sok segítséget!

Örülök, hogy ismét lehetőségem nyílt, hogy beszélhessek az egészséges életmódról és életmódváltásról, és ezzel segítsek azoknak, akik szeretnének egészségesebben élni, leszokni a fogyókúrák végeláthatatlan soráról, az élethelyzetüknek megfelelően életmódot váltani és tartós eredményt elérni:

Legyen az a súlytöbblet leadása, a vágyott testsúly megtartása vagy az egészség javítása és hosszú távú megőrzése (a Szilvi Ízvilág blog céljáról a Rólam menüpontban olvashatsz többet).

Egészséges életmód - LifeTv forgatás
Egészséges életmód és életmódváltás interjú

 

Egészséges életmód - LifeTv forgatás
Carbonara spagetti tálalása – LifeTv forgatás

 

Egészséges életmód - LifeTv forgatás - Carbonara spagetti
A végeredmény: Carbonara spagetti (kerámia tányér: Varga Tímea, Selyem és kő)

Figyeld a Szilvi Ízvilág oldalt vagy a Szilvi Ízvilág FB oldalt, mert hamarosan megosztom az egészséges életmódról és életmódváltásról szóló interjút, ill. a carbonara spagetti receptjét is!

Vajon mi lehet a diétás carbonara spagettiben?

Szép napot, Szilvi

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..