Egészséges életmód – Forgatás a LifeTv-nél

egészséges életmód - LifeTv forgatás

Pénteken a LifeTv-nél jártam, ahol az egészséges életmódról, életmódváltásról beszélgettünk. Ezt követően egy nagyon finom, diétás carbonara spagettit készítettem. Természetesen növényi alapon 🙂 Az egészséges életmódról szóló interjút hamarosan közzé teszem. Addig is míg a stáb elkészül a videóval, szeretnék néhány képpel egy is betekintést engedni a forgatás rejtelmeibe. Köszönöm Zolinak, kedves apósomnak, hogy elkísért … Olvass továbbEgészséges életmód – Forgatás a LifeTv-nél

Hús helyettesítése – Mit használjunk hús helyett?

Hús helyettesítése - Mit használjunk hús helyett?

Ebben a cikkben arról olvashatsz, hogy mivel helyettesítheted a húst, azaz mit használhatsz hús helyett. Annak hogy ezt az írást olvasod több oka is lehet: Az egészségügyi állapotod nem engedi meg, hogy továbbra is a korábbi mennyiségben fogyassz húst (vagy általában véve állati fehérjét), ezért szeretnéd csökkenteni a húsfogyasztásodat kisebb vagy nagyobb mértékben. Az is … Olvass továbbHús helyettesítése – Mit használjunk hús helyett?

Tényleg jobb a kókuszzsír?

Kókuszzsír, kókuszolaj - Tényleg jobb más zsiradékoknál?

A kókuszzsírról vagy kókuszolajról is sokféle mendemondát hall az ember. Vajon mi igaz ezzel kapcsolatban? Tényleg ez a legegészségesebb zsiradék, vagy csak újabb divathóbortról van szó? Mi a különbség a kókuszolaj vagy kókuszzsír között? A kettős elnevezés onnan ered, hogy a szobahőmérséklettől függően vagy szilárd vagy folyékony halmazállapotot vesz fel ez a zsiradék. 24-25 fok … Olvass továbbTényleg jobb a kókuszzsír?

Mi az a zöld turmix?

Mi az a zöld turmix?

Szerinted mi a legjobb méregtelenítő reggeli + legjobb diétás ital? – A válasz: a zöld turmix! Rendszeres, napi szintű fogyasztásuk jelentősen lassítja az öregedés és erősíti a méregtelenítés folyamatát. Friss, cukormentes és tejmentes zöldség- és gyümölcsturmixok boltban kapható gyümölcslevek helyett. A friss zöldségekből és gyümölcsökből készített turmixok igazi energiabombát jelentenek a szervezetünknek. Végtelen variációban előállíthatóak, … Olvass továbbMi az a zöld turmix?

Mi az a smoothie? – 100% egészség!

Eper-cékla smoothie (turmix)

A smoothie 100%-ban friss zöldségekből, gyümölcsökből, zöld levelekből vagy ezek kombinációjából készül. A smoothie-t vízzel hígítjuk őket, így tejterméket nem tartalmaz. A smoothie-k közé tehát a tejmentes zöldségturmix, gyümölcsturmix és zöld turmix tartoznak, amelyeket friss, nyers (élő) hozzávalókból készíthetsz el. Miért fontos a friss, nyers zöldségek és gyümölcsök fogyassz?   A friss, élő turmixok igazi … Olvass továbbMi az a smoothie? – 100% egészség!