Befőzés cukor nélkül – Könyvajánló

Befőzés cukor nélkül – Könyvajánló

Szeretném ajánlani neked ezt a hasznos füzetkét, amelyet 2 éve én is nagy haszonnal forgatok.

A könyvben nemcsak a cukor nélküli eltevésről és a tartósítószer elhelyezésének fortélyairól, hanem a témához kapcsolódó egyéb érdekességekről is olvashatsz. Így például:
  • nyers vegeta -,amely télen igen megkönnyíti a főzés munkáját
  • brassói savanyúság -, amely nagyon finom és emellett dekoratív étel,
  • aszalások fortélyai,
  • gyógynövények,
  • zöld levelek sóban való eltevése,
  • rostos levek,
  • káposztasavanyítás,
  • gyümölcs, zöldség téli tárolása.

Dzsem készítése cukor és tartósítószer nélkül

Szólj hozzá!

Vegán receptek

Szeretnél finom, egészséges és növényi alapanyagokból készülő ételeket enni?

Szeretnéd a legújabb vegán recepteket e-mailben is megkapni ?

Iratkozz fel most!

Diétás receptek és alapanyagok

Szeretnél egészségesebben sütni és főzni?

Szeretnél többet tudni az egészséges alapanyagokról?

Iratkozz fel most!